Üç Kız Kardeş'te Türkan Her Şeyi Öğrendi! Dizide Deprem Oldu

0

Üç Kız Kardeş dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki merak edilenler tek tek yanıt vereceğiz. Son zamanlarda dizi ile ilgili çok fazla iddiaya yer verilmişti. Gelinen noktada bizleri nelerin bekleyeceğini sizlerle paylaşacağız. Kanal D dizisindeki son detaylar yanıt bulacağa benziyor. İşte sevilen dizideki son durum ve dahası haberimizde olacak.

Türkan Her Şeyi Anladı!

Berker Güven, Özgü Kaya, İclal Aydın, Reha Özcan’ın başrol oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan’ın her şeyi anlaması büyük dikkat çekti. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Söz konusu detayla beraber bilinmeyenler ortaya çıkacak. Kanal D dizisinde Türkan’ın hamlesi ne olacak merak ediliyor. 23. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Üç Kız Kardeş Geçen Bölüm Özeti

“Türkan, Somer ve Mine’nin konuşmasını duyar. Kiraz’ın Somer’in bebeği olduğunu öğrenir. Bu gerçekle yüzleşmek Türkan’ı hayli zorlar. Türkan kendi başına duyduklarını içine sindirmek için evden uzaklaşmaya ihtiyaç duyar. Türkan, sindirmeye çalıştığı duygularıyla boğuşurken Sevilay’la denk gelir. Sevilay ve Türkan, birbirlerinin kim olduğundan habersiz bir şekilde kadınca duygularını paylaşır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir