Üç Kız Kardeş Mine Sinir Bozsa da Oyuncu Takdiri Hak Ediyor!

0

Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş’teki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası dikkat çekmekte. Öyle ki sevilen yapımda Mine karakteri bir anda ön plana çıktı. Nazlı Sinem Ünal’ın hayat verdiği karakter, çok sevilmese dahi diziye renk katıyor. Kendisi olmasaydı belki de dizinin gidişatı bu şekilde ilerlemeyecekti. Dolayısıyla sevilen yapımdaki güncel gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediğini aktaracağız.

Üç Kız Kardeş’in En Önemli Oyuncusu!

Nazlı Sinem Ünal için çok farklı yorumlar yapılmakta. Kimilerine göre kendisi dizinin en kritik ve önemli oyuncusu konumunda. Öyle ki kendisinin sergilediği performans olmasa belki de dizinin bu kadar fazla reyting alması beklenemeyebilirdi. Son zamanlara damgasını vurduğu kesin.

Üç Kız Kardeş Son Bölüm Özeti

“Türkan, yaşadığı acı kaybın hesabını sormak, Mine’ye yaptıklarının bedelini tek tek ödetmek için Somer’le birlikte küçük bir oyun kurar. Amacı Mine’ye suçunu itiraf ettirip, hapse göndermektir. Öte yandan annesi ve babasının öldüğünü öğrenerek kendini yollara vuran Mesut, Sadık ve Nesrin’in hiç hesaba katmadıkları bir gerçekle yüzleşmelerine neden olur. Nesrin, gururu ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir