Üç Kız Kardeş Dizi Oyuncuları Hayranlarını Hüzne Boğdu! Somer Ve Türkan'ın Tartışması Hiçte Hoş Olmadı!

0

Tüm kişiler ve AB kategorilerinde günü dördüncü sonlandıran Kanal D dizisi, ABC1’de ise beşinciliğe oturdu. İzleyicilere  duygusal zamanlar yaşatan dizinin yeni  bölümünde tekrardan anne olmak isteyen Türkan’ın doktordan işittikleri şoka sokarken, Mine ve Rüçhan’ın anlaşma uygulaması dikkatleri üzerine çekti. Dizinin final sahnesinde ise Somer’e karşı Türkan’ın caz yapması ekranlarda iz bırakacak.

Ekranlara yansıyan 30.bölüm fragmanı ise; karnındaki bebeği öldüren Mine’yi affetmeyen Türkan, Somer’in de şikayetini geri çekmemesi  için savaşır. Somer ise Mine’yi hapisten kurtarmak için teklif yapar. Ayrıca Sadık, Nesrin’i hiçbir şekilde affetmeyeceğini dedi.

Diziyi oluşturan Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstüne aldığı dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Birbirlerine bağlı Türkan, Dönüş ve Derya adlı kız kardeşlerin hikayesini söyleyen dizinin yönetmeni olan  Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik yazıyor.

Aile ve kardeşlik olaylarını  anlatan, yakın ve güçlü aile öyküsü ile izleyicinin çok beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de…

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir