TV'de İzlenilecek Dizi Kalmadı! 4 Dizi Peş Peşe Final Kararı Aldı!

0

Dizilerin bir bir ekrana son vermesi çok fazla hız kazandı. FOX TV’nin iki dizisi için aldığı fiyat kararından sonra, Show TV ve ATV’nin ne iddialı dizilerini bitireceği netleşti.

Bir Peri Masalı Dizisi Final Yapıyor!

FOX TV ekranlarında ilk önce Bir Peri Masalı Dizisinin ardından da Darmaduman dizesinin final olacağı duyuruldu. 20 Aralık Salı akşamı 13.bölümde izleyicilerine veda edecek olan Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz ile Tarık Emir Tekin Başrolde bulunuyor.

Darmaduman Dizisi Final Yapıyor!

Darmaduman dizisi ise 9. bölümü ile birlikte 24 Aralık Cumartesi akşamı son kez ekranda olacak. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora bu dizinin başrolde yer aldılar ama izleyiciler yeterince ilgi göstermeyince dizinin final kararı kaçınılmaz oldu.

Baba Dizisi Final Yapıyor!

Show TV ekranında da Baba isimli iddialı dizinin 27 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 30. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak. Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer ikilisinin paylaştığı Baba dizisinin son kararı izleyenleri derinden üzdü. Baba dizisi Bir Peri Masalı ve Darmaduman’dan daha iyi reytingler almış bir yapımdı. Osman Sınav olacak imzasını taşıyan Yalnız Kurt dizisi 32.bölümü ile 30 Aralık Cuma günü son kez ekranlarda olacağı ATV ekranının basına yansıdı. Dizi ekibine finalin gerçekleşeceği bilgisinin verildiği ortaya çıktı.

Yalnız Kurt Dizisi Final Yapıyor!

Yalnız Kurt dizisi çok iddialı bir başlangıç ​​yapsa da senaryo sorunları nedeniyle halkın ilgisi kısa sürede azaldı. İkinci sezon öncesi dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı ve hikayede büyük değişikliklere gidildi. Ancak bu gelişmeler dizinin yeniden güç kazanmasına izin vermedi. ATV’nin Yalnız Kurt dizisini düşük reytingler nedeniyle iptal kararı alması da izleyenleri mutsuz edecektir .Merakla beklenen Yalnız Kurt dizisinin son 3 bölümü 16, 23 ve 30 Aralık Cuma akşamları yayınlanacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir