TRT 1 Dizilerine Tek Tek Veda Ediyor! Final Sırası Hangi Dizide?

0

TRT 1, yılbaşı öncesinde pek çok dizisine veda etti. Final yapması beklenen birkaç dizi daha var. Bu nedenle artık izleyicilerin beklentisi yeni projelere kaydı. Peki hangi diziler final yaparak yayın hayatını noktalayacak?

Hangi Diziler Bitiyor?

TRT 1’de final yapacak dizilerde ilk sırada Kasaba Doktoru bulunuyor. Aslında bakarsanız yayın hayatına oldukça güzel başlamıştı. Fakat reytingler beklentileri karşılamayınca birkaç ay içerisinde final kararı verildi. Yine de kaliteli bir dizi olduğu ve oyuncu kadrosundan hikayesine kadar izleyicilerin beğenisini kazandığını söylemeliyiz.

Balkan Ninnisi dizisi de gerek oyuncuları ve gerekse çekim yerlerinden konusuna kadar çok geniş kapsamlı bir dizi idi. Çok fazla emek harcandı fakat kalıcılığı bir türlü sağlanamadı. Dizi için final kararı alındı. Her iki dizide en kısa sürede final yapacak. Yılbaşından önce yeni projeler bizleri bekliyor. Al Sancak ve Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizileri ekrana gelecek.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir