Sipahi Dizisi Yayın Günü Değişti mi? Yeni Dizi İçin Şok Karar!

0

Sipahi dizisi için verilen yayın kararı büyük dikkat çekti. Show TV’de yayınlanan dizide büyük değişim yaşanabilir. Ekrana geldiği günden bu yana farkını ortaya koyan yapımda neler oluyor? Oyuncu kadrosundan konusuna kadar ilgi odağı haline gelmeyi başardı. İşte dizideki son durum…

Sipahi Hangi Gün Yayınlanacak?

Sipahi dizisi normalde Pazartesi akşamları ekrana geliyor. Ancak reyting rekabetini kolaylaştırmak adına farklı bir günde yayınlanmasının daha doğru olacağı düşünülüyor. Böyle bir iddia var ve dizinin Pazartesi yerine başka gün yayınlanabileceği belirtildi. Henüz resmi açıklama gelmediği için büyük bekleyiş sürüyor. Başrolde Kaan Yıldırım, Kerem Alışık ve Özge Gürel oynamakta.

Sipahi Dizisi Oyuncu Kadrosu

Başroldeki oyuncuların yanı sıra Sipahi dizisinde Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak oynuyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir