TOGG Yerli Üretimin Çıkmasıyla İkinci El Araba Piyasası Tamamen Durdu!

0

Otomobil fiyatlarındaki son durum ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası gözler önüne serildi. Öte yandan ikinci el otomobil piyasasının gittikçe durgunlaşması ise gözden kaçmadı. Alım satım oranlarının düşmesi oto galerileri de etkilemiş vaziyette. Peki ya bu noktada nasıl bir adım atılacak? Çeşitli detaylarla birlikte merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Güncel gelişmeler haberimizde yerini alacak.

ÖTV’de Düşüş Beklentisi Var

İkinci el otomobil satışlarının bu kadar düşmesindeki temel nedenin ÖTV’de indirim beklentisinin olması. Dolayısıyla araç fiyatlarının daha da düşeceği düşünülüyor. Tüm bu gelişmeler ışığında bizleri neler beklemekte? Merak edilenleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

TOGG’u Bekleyenler de Var!

Öte yandan otomobil satışlarının bu kadar düşmesindeki bir diğer neden ise TOGG’un beklenmesi. TOGG’un çıkışını bekleyenler farklı bir araç alım toplarına girmek istemiyor. Dolayısıyla piyasada büyük bir bekleyiş hakim.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir