TMO Ayçiçek Yağı Fırsatı Dikkat Çekti! Piyasanın Altında Sıvıyağ Satılıyor!

0

TMO’nun piyasanın altında satmış olduğu ayçiçek yağı dikkat çekti. Fiyatının oldukça uygun olması nedeniyle dikkatleri üzerine çektiği anlaşılıyor. Vatandaşlar ise akın akın TMO marketlerine doğru yöneldi. Tarım Kredi marketlerindeki son durum nedir? Satışların devam edip etmediği soruluyor.

Ayçiçek Yağı Satışları Devam Ediyor

5 litrelik ayçiçek yağının normal şartlarda 150 TL’den pahalıya satılması beklenilirken Tarım Kredi marketlerinde ise bu durum 135 TL civarında. Dolayısıyla aradaki büyük farktan ötürü vatandaşlar çoğunlukla ayçiçek yağı satın almak için TMO’yu tercih ediyor. Bu gelişme sonrasında bizler başka neler biliyoruz? Ayçiçek yağı satın alacaksanız bu detaya dikkat etmeniz lazım.

TMO Kampanyası Ne Zaman Bitecek?

Tarım Kredi marketlerindeki kampanyanın ne zaman biteceği soruluyor. Haliyle bu detayla birlikte TMO’dan henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Stoklarla sınırlı fırsatlardan yararlanmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Ayçiçek yağının 5 litresi çok ucuza satılıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir