Teşkilat EDHO ve Kurtlar Vadisi Oyuncularını Buluşturdu!

0

Teşkilat’ın yeni sezon oyuncu kadrosu büyük ses getirdi. Çeşitli gelişmelerle birlikte pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide hangi oyuncular diziye dahil olacak? Güncel gelişmeler başta olmak üzere sevilen yapıma ilişkin son durum haberimizde yer almak üzere. İşte diziye katılan oyuncularla beraber merak edilenler yanıt buluyor…

Diziye Kimler Katıldı?

Kurtlar Vadisi’nde Memati karakteri ile nam salan Gürkan Uygun, Teşkilat dizisine geçtiğimiz sezon katılmıştı. Burada Yıldırım karakteri ile farkını ortaya koydu. Öte yandan ünlü ismin yanı sıra EDHO dizisinden de bir ismin diziye katıldığı ortaya çıktı. Yunus Emre Yıldırımer, yeni sezonda Teşkilat’ın oyuncu kadrosuna katılan isimlerden biri olarak biliniyor.

Murat Yıldırım da Oynayacak

Üstelik bu oyuncu kadrosuna bir de Murat Yıldırım eklendi. Aziz dizisinin devam etmeyeceği duyurulduktan sonra oyuncunun Teşkilat’a transferi açıklanmıştı. Dizinin yeni sezonunda bomba gibi etki yaratması beklenen bu isimler, reytingleri de silip süpürecek. Güncel detaylarla beraber bizleri başka nelerin beklediğini açıklayacağız. TRT 1 dizisi yine farkını ortaya koyacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir