Tarım Kredi Marketlerinde Büyük Fırsat! 11 Ekim 2022 Gıda İndirimleri Açıklandı

0

Tarım Kredi Marketleri üzerindeki güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Öte yandan merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. 11 Ekim 2022 tarihli gıda ürünleri fiyatlarına dair bizleri neler bekliyor? Merak edilen detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Tarım Kredi marketlerine dair çeşitli bilgiler verildi.

Hangi Ürünler İndirimde?

Listede yer alan ürünler tek tek açıklandı. Süt ürünlerinden gıda ürünlerine kadar çok fazla çeşit bulunuyor. Elma golden, Ankara armut, esk gövde tavuk, esk tavuk sarma, TK dana kokteyl sosis, TK fermente dana kangal sucuk, torku süzme peynir, AOÇ Ankara süzme çiçek balı, tarsüt az yağlı beyaz peynir, torku yağlı süt, torku yarım yağlı sütün indirime girdiği belirtildi.

Ayçiçek Yağı Fiyatı da Düştü!

Öte yandan TMO’ya ait bazı ürünler ve ayçiçek yağı fiyatlarının da düştüğü görülüyor. İndirime bakacak olursak TMO Ayçiçek yağı, TK toz şeker, TKK un, TK Anadolu un, TMO pirinç, TMO kırmızı mercimek, ışıl tuz, TKK dondurulmuş bohça mantı, TK Tiryaki siyah çay, TKK Kakaolu fındık kreması, eti karam, eti çikolata sütlü, torku tam buğday bisküvi, torku kremalı bisküvi çeşitleri, Nescafe 2’si 1 arada 10’lu, Nescafe 3’ü 1 arada 10’lunun da fiyatında düşüş olduğu görüldü.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir