Survivor'dan Ayrılan Turabi'den Acı Haber! Turabi Yoğun Bakımda!

0

Turabi, Survivor All Star yarışmasının iddialı isimlerinden biri olarak seyircilerin gözdesiydi. Ancak, sakatlıkları sebebiyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hayranlarını endişelendiren Turabi, apar topar yoğun bakıma alındığını duyurdu.

Turabi’nin Yoğun Bakıma Alınması

Turabi, hastane odasında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerini bilgilendirdi. “Kırık çıkık için geldik, ancak yoğun bakıma alındık.” diyerek durumunun ciddiyetini vurguladı. Ayrıca, “Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş. Bir Survivor’dan çıktık şimdi diğerine” şeklinde paylaşımına devam etti.

Gelecek Planları

Yoğun bakımda olmasına rağmen, Turabi’nin espri anlayışından ve kararlılığından hiçbir şey kaybolmamış gibi görünüyor. Bir sonraki paylaşımında, “Ölmez sağ kalırsam kesinlikle dönem işlerinde oynamalıyım. Şöyle kılıçlı, kalkanlı bir rol olsa iyi olmaz mıydı?” şeklinde ilginç bir not düştü.

Turabi’nin sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Onun için en iyisini diliyoruz ve bir an önce sağlığına kavuşmasını umuyoruz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir