Survivor 2023'te Yarışacak Yarışmacıların İsimleri Belli Oldu!

0

Acun Ilıcalı, Survivor’a kimlerin katılacağı konusunda bilgi verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada merak edilenleri yanıtladı. Öte yandan ünlü ismin söyledikleri ise gündem oldu. Böylelikle Survivor 2023 resmi kadrosuna dair bilgiler verildi.

Survivor 2023’te Kimler Olacak?

Survivor 2023’te Tiktok ve Youtube üzerinden fenomen olan pek çok ismin yer alacağı belirtiliyor. Bu isimler arasında Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan bulunmakta. Öte yandan sanat camiasından da yakından tanıdığımız isimler yerini alacak. Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman’ın listede olacağını belirtelim.

Ampute Milli Takımından da Var!

Acun Ilıcalı, yaptığı son açıklamada Ampute Milli Takımından tanıdığımız Barış Telli’nin de yer alacağını söyledi. Ayrıca Aysu Keskin de bir başka sporcumuz olarak karşımıza çıkacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir