Survivor 2023 Kadrosu Şimdiden Belli Oldu! İmzalar Atıldı Kadro Açıklandı!

0

Survivor 2023 hazırlıklarına başlandığı belirtiliyor. All Star 2022 devam ederken ortaya atılan iddialar büyük ses getirdi. Kulislerde öyle isimlerden bahsediliyor ki herkes şaşıracak. Söz konusu gelişme ve çok daha fazlasını haberimizde paylaşıyoruz. Acun Ilıcalı’nın anlaştığı isim kim? Gündeme bomba gibi gelecek olan Survivor 2023 yarışmacıları, şimdiden gündem olmaya başladı.

Survivor 2023’te Kimler Yarışacak?

Survivor 2023’te yarışması muhtemel bir isimden söz edildi. Oyuncu olduğu belirtilen Berhan Karahan ile anlaşma sağlandığı iddia ediliyor. Instagram sayfasından yapılan açıklamada Survivor haberi olarak Berhan Karahan’ın Survivor 2023’te yarışacağı belirtildi. Bu gelişme sonrasında Adıyaman doğumlu ve şu sıralar Almanya’da yaşayan oyuncu gündeme geldi.

Kadro Yavaş Yavaş Oluşuyor!

Öte yandan Survivor All Star 2022’nin ilgi ile karşılanmasından sonra Survivor 2023 hazırlıkları da hız kesmeden devam etmekte.  Dolayısıyla pek çok kişinin yakından takip ettiği Survivor’daki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. TV8 programında neler yaşanacağı yakında belli olacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir