Survivor 2023 Kadrosu Ortaya Çıktı! Fenomenler ve Ünlüler mi Kapışacak?

0

Survivor 2023 için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı’nın kadroyu oluşturmak için büyük çaba sarf ettiği belirtiliyor. Gelinen noktada bizleri neler bekliyor yanıt bulacak. Öyle ki Fenomenler ve ünlülerin kapışacağı Survivor için çeşitli ifadelere yer verildi. Bu noktada kadronun tam anlamıyla oluştuğu dahi iddia ediliyor. Güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız. Dolayısıyla merak edilenler yanıt bulacak gibi.

Survivor 2023 Fenomenler Kadrosu!

İddialarla birlikte Survivor 2023 fenomenler kadrosu ifşa mı oldu? Bu detaya bakacak olursak Hakan Hatipoğlu, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Semih Öztürk, Damla Can, Furkan Kızılay, Merve Aydın, Faster Abdü adı ile tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Merve Yalçın, TikTok fenomeni Cellal ve Yaren Alaca kadroda yerini alabilir. Öte yandan ünlüler ve fenomenlerin karışık olarak bu şekilde toplandığı iddia edildi. Ancak gelinen noktada henüz bir detaya yer verilmediği de biliniyor.

Acun Ilıcalı Açıklayacak

Güncel Survivor yarışmacı kadrosunu önümüzdeki aylarda Acun Ilıcalı’nın açıklaması bekleniyor. Bu noktada bizleri bekleyenler de yanıt bulacak. Bakalım gerçekten de beklentiler gerçek olacak mı göreceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir