Simge Sağın Severlerini Bir Hayli Korkuttu! Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

0

2010 senesinin başında yayınlamış olduğu şarkılar ile Türk pop müziği sahnesinde yer almaya başlasa bile asıl çıkışını 2015 senesinde “Miş Miş” şarkısı ile yapmış olan Simge Sağın, hem kariyeri hem sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündemde yerini almayı başardı.

Konser maratonuna hızını kesmeden devam etmekte olan ünlü şarkıcı, sahne kostümleri ile de bol bol magazün gündeminde yerini aldı. Ünlü şarkıcı, şimdi ise korkutan bir haber ile gündeme bomba gibi düştü.

Sağın, konserine son 15 dakika kala fenalaşıp apar topar hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyayı aktif kullanmakta olan Sağın hasta yatağından çekmiş olduğu video ile sağlık durumu hakkında bir bilgi paylaştı.

Simge Sağın Hasta Yatağından Açıklama Yaptı!

Ünlü şarkıcıdan şu ifadeler paylaşıldı: “Herkese merhaba, bu akşam sahneye çıkmama son 15 dakika kala inanılmaz bir mide bulantısı oldu. İstifra etmeye başladım. Şu an hastanedeyim ve gerçekten iyi değilim. Beni bilenler bilirler; ne olursa olsun, sahneye mutlaka ama mutlaka çıkarım. 6 Ocak’ta görüşmek üzere hepinizden özür diliyorum”

Şarkıcı, hasta yatağından çekmiş olduğu görüntüler ile “Anlayışınız için teşekkür ediyorum” notunu da ekledi.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir