Sıfırıncı Gün Dizisinin Başrol Oyuncusu Naz Çağla Hem Oyunculuk Hem de Güzelliği İle Dikkat Çekti!

0

Yeni dizisi ‘Sıfırıncı Gün ‘Bilge’ rolüyle ekranlara dönen Naz Çağla Irmak, başarılı oyunculuk performansı ve güzelliği ile dikkat çekiyor. Kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Çağla Irmak’ın annesini görenler gözlerine inanamıyor. Güzel oyuncu ve annesi de aynı dizide rol almıştır.

Çağla Irmak kamera karşısına ilk olarak Bizim Evin Halleri’nin yapımında annesiyle çıktı. Daha sonra Kırgın Çiçek dizisindeki ‘Kader’ rolüyle beyaz perdeye gelen Irmak, başarılı performansıyla hafızalara kazındı. Aynı zamanda Irmak’ın annesi de Kırgın Çiçek dizisinde rol almıştır.

ANNESİ ROL  ARKADAŞI İMİŞ

Naz Çağla Irmak, televizyon kariyerine annesi Hülya Gülşen Irmak ile Bizim Evin Halleri dizisinde başlamıştır.2015-2018 yılları arasında atv’de yayınlanan Kırgın Çiçek dizisi ile çıkış yapan güzel oyuncu bu dizide de annesiyle aynı sahneleri paylaşmıştı.1965 yılında Ankara’da doğan Hülya Gülşen Irmak çok sayıda tiyatro oyunu, dizi ve filmde rol aldı. 16 Ağustos’ta beyin kanaması geçirdiğini açıklayan Hülya Gülşen Irmak, hayatın kendisine ikinci bir şans verdiğini söyledi.

Sıfırıncı Gün’ün Oyuncu Kadrosu!

Dizinin kaliteli olmasına rağmen içindeki rol alan oyuncular diziden daha kaliteli. İşte Sıfırıncı Gün dizisi oyuncu kadrosu.

Engin Öztürk- Özgür

Aybüke Pusat- Nisan

Naz Çağla Irmak- Bilge

Yiğit Özşener- Salih

Berk Cankat- Mert

Uğur Uzunel- Tuna

Ahmet Pınar-

Sarp Akkaya- Fatih

Damla Colbay- Selin

Savaş Özdemir

Esra Ruşan- Gönül

Turgay Tanülkü

Demir Karahan- Ali

Adnan Biricik- Kadir

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir