Seren Serengil Söylemezsen Olmaz Programından Kovuldu mu? Seren Serengil Açıkladı!

0

Seren Serengil’in diziden ayrıldıktan sonra ‘Anlatmazsam’ dizisinden kovulduğu iddia edildi. Günlerdir sessiz kalan Serengil sonunda açıklama yaptı. Seren Serengil, “psikolojik taciz ve zorbalık nedeniyle…” ayrıldığını iddia etti.

Bir süredir Bircan Bali ve Arto’ya darılan Seren Serengil, programda Ebru Yaşar’ın haberini istemeyince kriz çıktı. Yapımcıyla aralarının bozulduğu iddia edilen Seren Serengil, ben söylemeyince Beyaz TV’deki diziden ayrıldığını açıkladı. Zorbalığa maruz kaldığını söyleyen Serengil, “Gizlilik haklarımı, kamuoyundaki imajımı, adımın marka değerini ve siz değerli izleyicilerim nezdindeki varlığımı daha sözlü olarak ihlal etmemek için bu kararı aldım” dedi. , şovdaki diğer yorumcular ve yapımcılar tarafından psikolojik taciz ve zorbalık.”

n Seren Serengil günler sonra bir açıklama yaptı.

“YALANLARA DAHA FAZLA TAHMİNİM YOK”

Seren Serengil paylaşımında şunları yazdı:

“Her şeye, tüm mobbing ve baskılara rağmen bütün özverim, iyi niyetim ve anlayışımla devam ettiği programda, uzun zamandır Beyaz TV dışında başkaca bir çalışma hayatı olmamış kişileri, yapımcıyı ve diğer arkadaşlarımı da düşünerek bundan sonra başka bir yerde iş bulma imkanlarının piyasa koşulları gereği zor olduğunu bildiğimden kimsenin kazancıyla, çalışma hayatıyla en önemlisi de ekmeğiyle de oynamak gibi bir düşüncem olmayacağından bugüne kadar birçok farklı projede yer almış birisi olarak tarafımın böyle endişeleri bulunmadığından hiç kimseyi bir tercih yapmaya zorlamaksızın sulhen çözüm üretmek için çok çabalamış olsam da katlanmak zorunda kaldığım, her gün dozu daha da artan ve son aşamada şahsıma, aileme yapılan hakaretler ve kişilik haklarıma yapılan ihlaller ile tüm bunlara yapım ekibi tarafından da göz yumulmasa sebebiyle daha fazla olanlara tahammülüm kalmadığından aynı zamanda da durumdan sağlığımın da kötü yönde etkilenmesi üzerine programdan ayrıldığımı beni seven, soran, hatır bilen tüm değerli seyircilerim ve takipçilerim ile paylaşırım.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir