Serdar Ortaç'a İnme İndi! Tüm Sevenleri Hüzne Boğuldu!

0

Kendi hayatını yazarak film olması için satmış olan Serdar Ortaç, sevenleriyle hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Serdar ortaç, sol ayağına inme indiğinden duyurdu ve bu sebep ile bisiklet süremediğini de dile getirdi.

Serdar Ortaç geçmiş olduğumuz akşam Şafak Sezer’in yeni filmi Kutsal Damacana 4’ün galasında ekranlara geldi. “Kendi filminizin yapılmasını ister misiniz?” sorusuna Serdar Ortaç, “Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum beni. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandırıyor. Hayatımı ben yazdım, onlara verdim” sözlerini ifade etti.

Parayı önden almış Serdar Ortaç sağlık durumuna dair henüz net bir açıklamada bulunmadı.
Uzun zamandan belli MS hastalığıyla mücadele etmiş olan ünlü şarkıcı Ortaç, sağlığı hakkında yapmış olduğu açıklamada şu sözleri dile getirdi:

“Bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir tane daha inme indi. Bir buçuk senedir binmiyorum. İnşallah geçer ama MS’de atak geçmez. Bir kere indi mi…”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir