Şehir Hastanesi İçin KPSS Şartlı Alım! Personel Alımında Pozisyon ve Bölüm Bilgisi!

0

Turgut Özal Şehir Hastanesi’ne yapılacak personel alımına ilişkin bilgi verildi. Hangi pozisyonlarda kaç personelin alınacağı duyuruldu. Öte yandan bölüm mezuniyet şartı ve KPSS puan şartının olduğunu da belirtelim. Bu noktada aşağıdaki listeyi takip edebilirsiniz.

Pozisyon ve Bölüm Şartları

Şehir hastanesinde çalışmak üzere 4 büro personeli alınacak. Büro personeli için mezun olunması gereken bölümler: Bilgi ve Belge Yönetimi, Arşivcilik, Dokümantasyon ve Enformasyon, Yönetim Bilişim Sistemleri, Yönetim Bilimi ve Bilişim Sistemleri, İşletme Bilgi Yönetimi, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği veya Bilgi İşlem Enformasyon Maliye, Muhasebe ve Maliye, Maliye-Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, İşletme- Muhasebe, Finansal Muhasebe veya Muhasebe bölümleri. Daha fazla bölüm için iş ilanının yayınlandığı siteye göz atabilirsiniz.

4 aşçı alımı için de mezun olunması gereken bölümler arasında Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gemi Aşçılığı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bulunuyor.

5 bahçe bakım personeli alımı için mezun olunması gereken bölümler ise Kadın Bahçe Tarımı, Peyzaj, Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri, Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği, Peyzaj ve Çevre Tasarımı önlisans programları olarak belirtildi. Öte yandan alımlarda 2 şoför, 1 hemşire 23 güvenlik görevlisi, 1 kütüphaneci, 1 tekniker, 1 programcı da aranıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir