Şarkıcı Elif Karlı ve Hayranları Kahroldu! Şarkıcı Elif Karlı'nın Eşi Hayatını Kaybetti!

0

Ünlü şarkıcı Elif Karlı, aldığı acı haberle sarsıldı. Karlı’nın Tokat Cezaevi’nde bulunan eşi Cengiz Karlı kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Şarkıcı Elif Karlı’nın eşi Cengiz Karlı hayatını kaybetti. Sabah erken saatlerde acı haberi alan Elif Karlı, 2. sayfadaki programa şu açıklamayı yaptı: “2 gün önce çok fena grip oldu. Biz de zatürreden şüphelendik. Aramadım. Aradım geldi.” saat 04.00 sularında cezaevinden telefon aldım Cengiz hasta kalp krizi geçiriyor dediler kalp hastası dediler.

Cengiz Karlı bir süredir Tokat cezaevinde. Karlı’nın burada kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

“Kocam ve çocuklarıma karşı günah işleyen Allah’a kayıt oldum”

Elif Karlı, geçtiğimiz ay yaptığı paylaşımda eşinin durumunu açıklamıştı.

Ünlü şarkıcı, “Birçok kişi merak ediyor. Eşim 6 aydır cezaevinde ve onun sağlık sorunlarını yıllardır takip edenler bilir. Endişeleriniz, dualarınız, eşinizle ilgili düşünceleriniz… Ne güzel. sen bizi, beni, karımı, ailemi ne kadar iyi tanıyorsun… Sağol. İstediğin kadar mutlu ol, istediğin gibi. Allah bazı kötülerin, kirlilerin kalplerine iyilik versin. Seviyorum Yalan da olsa gülün. Aklıma geldikçe gülerim ve umarım gerçekleşir. Önce eşime, çocuklarımıza, bana, ailemize karşı günah işleyen herkese, sonra Allah’a tevekkül ederim” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir