Samsung Galaxy A31 Modeli, Android 11 Güncellemesi Almaya Başladı

Samsung, mevcut akıllı telefon modelleri için Android 11 güncellemesini sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte Samsung, çok satan cihazlarından biri olan Galaxy A31 modeli için de bu güncellemeyi yayınlamaya başladı. Güney Koreli şirket, söz konusu model için Android 11 tabanlı One UI 3.1 güncellemesini yayınlıyor.

A315NKSU1CUD3 ürün yazılımı numaralı OTA güncellemesi, şimdilik sadece Güney Kore’deki kullanıcılara sunulmaktadır. Bununla birlikte kısa süre içerisinde diğer ülkeler için de yayınlanmaya başlayacağını belirtelim. Söz konusu güncellemenin dosya boyutu ise 2.03GB olarak belirtilmektedir.

Samsung’un Galaxy A31 modeli Mart 2020’de piyasaya sürülmüştür. Ayrıca cihazın kutusundan Android 10 tabanlı One UI 2.0 işletim sistemiyle birlikte çıktığını da söyleyelim. Şimdi ise bu model şirketin geliştirmiş olduğu en yeni One UI 3.1 arayüz güncellemesini alıyor. Bu güncellemeyle birlikte yeni arayüz sürümüyle birlikte sunulan çeşitli iyileştirmeler de Galaxy A31’e gelmektedir.

Ayrıca arayüz yenilikleri ile birlikte Android 11 sürümündeki yeni özellikler de cihaza geliyor. Güncelleme belirttiğimiz gibi şu anda Güney Kore’deki kullanıcılar için yayınlanıyor ve ilerleyen haftalarda ülkemiz de dahil olmak üzere diğer ülkelerdeki kullanıcıların cihazına da gönderilecek.

Galaxy A31’in bu güncellemeyi Haziran 2021’de alması planlanıyordu ancak planlanan da erken alarak şaşırttı. Bununla birlikte bu güncellemenin cihazınıza gelip gelmediğini kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bunun için öncelikle cihazınızdaki ayarlar uygulamasına girin. Daha sonrasında ise buradan Yazılım Güncelleme > İndir ve Yükle yolunu izleyerek güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edin.

“Samsung Galaxy A31 Modeli, Android 11 Güncellemesi Almaya Başladı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir