Redmi Note 9 Pro Modeli, MIUI 12.5 Güncellemesi Alıyor

0

Xiaomi, geçmişte tanıttığı daha fazla akıllı telefon modeli için MIUI 12.5 güncellemesini dağıtmaya devam ediyor. Şimdi de şirketin çok satan akıllı telefonlarından biri olan Redmi Note 9 Pro modeli MIUI 12.5 güncellemesi alıyor. 2020 yılının ilk yarısında piyasaya sürülen cihazlar, bu güncellemeyle birlikte yeni özelliklere kavuşuyor.

Redmi’nin Note 9 Pro modeli, Android 10 tabanlı MIUI 11 ile piyasaya sürüldü. Qualcomm Snapdragon 720G’den güç alan cihaz, özellikleri ve fiyatıyla birlikte çok tercih edilen modeller arasında yer aldı. Bununla birlikte akıllı telefon, MIUI 12 güncellemesini aldı. Aynı zamanda daha sonrasında Android 11 güncellemesi de bu modele gönderildi.

Xiaomi şu anda yeni güncellemeyi Android 11 tabanlı olarak gönderiyor. Böylece söz konusu cihaz, MIUI 12.5 güncellemesindeki özelliklerin yanı sıra Android 11 sürümündeki yenilikleri de korumaya devam ediyor. Ayrıca Android güvenlik yamaları da bu güncelleme içerisinde yer alıyor. Bununla birlikte güncelleme şimdilik yalnızca Hindistan’daki kullanıcılar için kullanılabilir durumda.

Buna ek olarak Hindistan’daki güncelleme, V12.5.1.0.RJWINXM yapı numarası ile gönderilmektedir. Şu anda sınırlı bir güncelleme olsa da yakında diğer bölgeler için de güncellemenin gönderileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca Türkiye’ye de bu güncelleme kısa süre içerisinde gelecektir.

OTA yoluyla gönderilen güncellemenin gelip gelmediğini cihazınızın “Ayarlar” uygulamasından kontrol edebilirsiniz. Bunun için ayarlardaki “Güncelleme > İndir ve Kur” yolunu izlemeniz yeterlidir. Eğer güncelleme ayarlarında herhangi bir güncelleme gözükmüyorsa bu güncellemenin henüz sizin cihazınıza ulaşmadığı anlamına gelmektedir. Bu nedenle güncelleme için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

“Redmi Note 9 Pro Modeli, MIUI 12.5 Güncellemesi Alıyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir