Redmi G Gaming Notebook Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Günün erken saatlerinde Xiaomi‘nin yaklaşmakta olan Redmi G Gaming Notebook modelinin bazı teknik özellikleri şirket tarafından onaylandı. Yeni oyun odaklı dizüstü bilgisayar modeli ile alakalı olarak bazı tanıtım görselleri paylaşıldı. Şirket bu paylaşımları resmi Weibo hesabı üzerinden gerçekleştirdi.

Weibo üzerinden paylaşılan tanıtım afişlerine göre Redmi’nin yaklaşan G Gaming dizüstü bilgisayar modeli, Intel’in 10. nesil Core işlemcisi ile gelecek. Bununla birlikte cihazda Nvidia’nin harici GPU’sunun yer alması da beklenmektedir. Dizüstü bilgisayarın ekranı ise oyun bilgisayarına yaraşır bir şekilde karşımıza çıkmaktadır.

Redmi G Gaming dizüstü bilgisayar modeli, 16,1 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. Bu ekran 1080p yani Full HD çözünürlüğünde olacak ve %100 sRGB renk gamını destekleyecek. Bunun yanı sıra isminde de yer alan “Gaming” yani oyun ibaresinin hakkını verir bir şekilde 144Hz ekran tazeleme hızını da kullanıcılara sunuyor olacak.

10. nesil Intel i7 işlemciden gücünü alacak cihazda GTX 16 serisinden veya Nvidia’nın RTX serisinden harici ekran kartı yer alacak. Bu güçlü grafik kartları sayesinde harika ve akıcı bir oyun deneyimi sunabilecek olan dizüstü bilgisayar, iki ısı borusuna bağlanan iki fanı sayesinde de gelişmiş bir soğutma çözümüne sahip olacak. Resmi hesaptan yayınlanan afişlere göre aynı zamanda cihaz dört çıkışlı bir tasarım ile karşımıza çıkacak.

Tasarımdan bahsetmişken biraz daha detaylara incelim. Cihazın arka yüzeyi adeta bir zırh gibi görünecek. Bilgisayarda bağlantı konusunda ise şarj portu, HDMI portu, mini DP portları ve bir adet de LAN portu dahil olmak üzere bol çeşitli giriş sunmaktadır. Daha önceki haberimizde cihazın 14 Ağustos tarihinde tanıtılacağını bildirmiştik. Bu tanıtım etkinliğinden sonra Redmi G Gaming Notebook modelini tüm özellikleri ve fiyatı ile sizlerle paylaşıyor olacağız.

“Redmi G Gaming Notebook Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir