Realme C2 Modeli, Android 10 Güncellemesini Almaya Başladı

Realme C2 giriş seviyesi akıllı telefon modeli, 2019’un ilk yarısında piyasaya sürüldü. Markanın hem en ucuz hem de zamanının en çok satan telefonuydu. Bununla birlikte akıllı telefon, Android 9.0 Pie tabanlı ColorOS 6 işletim sistemiyle kutusundan çıkıyor. Şimdi ise Android 10 tabanlı realme UI güncellemesi almaya başladı.

Akıllı telefonun bu güncellemeyi geçen yıl alması gerekiyordu. Ancak marka bu güncellemeyi ancak şimdi yayınladı. Realme, Eylül 2020’nin sonlarında Realme C2 Android 10 güncellemesini beta test süreci kapsamında başladı. Dolayısıyla şirketin kararlı güncellemeyi sunması dört aydan fazla sürdü.

Şu anda bile Realme C2 modeli için gönderilen güncelleme sadece belirli kullanıcılar için mevcuttur. Başka bir deyişle şu anda sınırlı kullanıcı ile test ediliyor. Eğer bu güncellemeyi alan ilk kullanıcılar herhangi bir sorun yaşamaz ise güncelleme diğer kullanıcılar gönderilecek. Bu nedenle güncellemenin tüm kullanıcılara ulaşması normalden daha uzun sürecektir.

Bununla birlikte, güncelleme C.53 donanım yazılımı sürümü ve Ocak 2021 güvenlik yamasıyla birlikte geliyor. Ayrıca kararlı kanaldaki kullanıcılar için yaklaşık 2,1 GB ve beta programının parçası olanlar için yalnızca 164 MB boyutundadır. Bununla birlikte bu cihaz giriş seviyesi bir akıllı telefon olduğundan, kullanıcılar Realme kullanıcı arayüzünün tüm özelliklerini bulamayacaklar.

Nihayet bu güncellemeyle birlikte Realme verdiği Android 10 sözünü Realme C2 için yerine getirdi. Bununla birlikte bu cihaz, Realme UI güncellemesini alan son Realme markalı akıllı telefon oldu. Realme cihazları hakkında yeni bilgiler geldikçe her zaman olduğu gibi Teknobuk.com üzerinden sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

“Realme C2 Modeli, Android 10 Güncellemesini Almaya Başladı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir