Promosyon Ödemelerinde Rekora Gelindi! Tam Olarak 15.500TL Veriyor!

0

Promosyon ödemelerinde her geçen gün rekor üstüne rekor kırılıyor. Bu gelişme ile birlikte Yalova’da bir belediyede promosyon ödemesi yapıldığı vurgulandı. Öte yandan güncel detaylarla beraber neler olduğunu açıklayacağız. Promosyonların her geçen gün daha da artması dikkat çekiyor. Banka ve belediye arasındaki anlaşma doğrultusunda promosyona ilişkin bilgi verildi.

489 Personele 15.500 TL Ödenecek

Öte yandan Yalova Çiftlikköy ile İş Bankası arasında gerçekleşen anlaşmada 489 personele 15.500 TL ödeneceği bilgisi ulaşıldı. Bu gelişmeden sonra başka hangi detaylar paylaşıldı merak ediliyor. Belediye Başkanı’ndan gelen açıklama dikkatleri üzerine çekti.

Belediye Başkanı’ndan Teşekkür

Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’dan gelen açıklamada personellerin alacağı 15.500 TL’lik promosyon ödemesi için önemli ifadelere yer verdi. Açıklamasında “Bizler için, çalışanlarımız adına güzel bir şekilde promosyon ihalemizi sonuçlandırdık. Belediyemiz ve Zirvekent iştirakimizde çalışan 489 personelimiz için 3 yıllığına 15 bin 500 TL’den anlaşma sağladık. Banka Müdürümüz Göksel Akbulut beyefendiye teşekkür ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir