POCO X3 Pro Modelinin Tüm Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

POCO, 22 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile birlikte POCO X3 Pro modelini tanıtacak. Amiral gemisi özellikler ile birlikte gelecek olan bu model, benzer özellikli cihazlara kıyasla daha rekabetçi bir fiyata sahip olmayı de hedeflemektedir. Bununla birlikte oldukça kısa bir süre içerisinde tanıtılacak olan POCO X3 Pro modelinin tüm teknik özellikleri ve muhtemel satış fiyatı ortaya çıktı.

Eylül 2020’de piyasaya sürülen POCO X3, Snapdragon 732G isimli işlemciden güç alıyordu. Aynı zamanda yakında tanıtılacak POCO X3 Pro modelinde henüz duyurulmamış olan Snapdragon 860 yonga setinin yer alacağı söylenmektedir. Bununla birlikte yaklaşan akıllı telefon modeli üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacaktır. Ayrıca akıllı telefonun ekranı Corning Gorilla Glass 6 koruma teknolojisine sahip olacak.

Akıllı telefon, dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Bununla birlikte bu kurulum 48MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik algılayıcı sensör olarak karşımıza çıkacaktır. Aynı zamanda cihazda 6GB ve 8GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunulacak. Buna ek olarak depolama konusunda ise 128GB ve 256GB olmak üzere iki farklı seçenek göreceğiz.

6,67 inç boyutunda ekrana sahip olacak cihazın bu ekranı 120Hz yenileme hızını destekleyecek. Ayrıca HDR10 sertifikasına sahip olan bu ekran, 450 nit parlaklık sunacaktır. Aynı zamanda telefonda 33W hızlı şarj desteğine sahip ve 5.160mAh kapasiteli bir batarya yer alacak.

POCO, söz konusu modelini geniş bir coğrafyada piyasaya sürecek. Ayrıca cihazın 6GB + 128GB varyantının €269 gibi bir fiyat etiketine sahip olacağı belirtilmektedir. Bununla birlikte 8GB + 256GB varyantının ise €319’ya satışa sunulması beklenmektedir. Ancak bunların söylenti olduğunu belirtelim. Akıllı telefon tanıtıldığı zaman tüm özellikleri ve satış fiyatı ile sizlere aktarıyor olacağız.

“POCO X3 Pro Modelinin Tüm Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir