POCO M3 Pro 5G Modelinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

POCO, birkaç gün içinde yeni akıllı telefon modelini Çin’de düzenleyeceği etkinlik ile birlikte tanıtmayı planlıyor. Bununla birlikte söz konusu akıllı telefon, POCO M3 Pro 5G ismiyle karşımıza çıkacak. Ayrıca POCO, M3 Pro 5G modelinin tanıtım tarihini 19 Mayıs olarak açıkladı. Bu yazımızda yaklaşan cihazın bilinen teknik özelliklerine değineceğiz.

Çinli şirket, yaklaşan akıllı telefonunun tanıtım tarihini resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Ancak yayınlanan tanıtım görselinde cihazın tasarıma dair herhangi bir bilgi yer almıyor. Buna rağmen bazı teknoloji siteleri ve analistler tarafından cihazın tasarımıyla ilgili detaylar paylaşıldı.

POCO M3 Pro 5G modeli, benzersiz bir arka kamera modülü tasarımına sahip olacak. Bu noktada cihazın kamera modülünün etrafında büyük bir siyah renkli bölüm yer alacaktır. Aynı zamanda akıllı telefon siyah, mavi ve sarı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak. Ön bölümde ise kamera deliğine sahip çerçevesiz bir ekran tasarımı ile karşı karşıya kalacağız.

POCO’nun yeni modeli, Redmi Note 10 5G modelinin yeniden markalanmış bir versiyonu olabilir. Eğer öyle olursa gücünü MediaTek’in Dimensity 700 yonga setinden alacak. Bununla birlikte 18W hızlı şarj desteğine sahip olan ve 5.000mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya ile birlikte gelecektir. Kamera konusunda ise 48MP üçlü arka kamera kurulumu yer alacak.

Şu anda POCO M3 Pro modeline dair bildiğimiz bilgiler bu şekilde. Akıllı telefonun 19 Mayıs tarihinde piyasaya sürüleceğini yeniden hatırlatalım. Bununla birlikte bu tanıtım tarihine kadar POCO M3 Pro 5G modeliyle alakalı yeni bilgiler geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“POCO M3 Pro 5G Modelinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir