Neşet Ertaş'ın Filminin Neden Yayınlanmadığının Perde Arkasındaki Tüm Sırlar İfşa Oldu!

0

Türk halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş’ın kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle yapımcı Mustafa Uslu’ya ailesinin açtığı davada mahkeme, yayınlanan fragmanın yayınlanmamasına karar verdi. 23 Nisan’da Aralık’ta yayınlanacak.

Ertaş ailesi karara sevinirken, yapımcı Mustafa Uslu çok üzüldü. “Garip Bülbül Neşet Ertaş” filmi 5 yılda çekildi ve 65 milyon lira harcandı.

O İSMİ AİLE İSTEMEDİ

2. sayfada linki bulunan Mustafa Uslu, “Filmimizin daha izlemeden yasaklanması bizi üzdü. Ailesiyle defalarca görüştük, kişinin ölümü ile kişilik hakları sona eriyor, birçok kez görüşmemize rağmen kişinin varisi kalmıyor. Maddi ve manevi bir anlaşmaya varmaya hazırdık ama olmadı. Projede sadece bir kişinin olmasını istemedikleri için anlaşamadık. Ekonomik bir konuda anlaştık, 10 milyon vermeye hazırdık. Kitabın yazarı Erol Parlak’ı istemediler.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir