Müge Anlı'da Türkiye'yi Ayaklandıran Olay Gerçekleşti!

0

Müge Anlı’da zihinsel engelli kadının eşi tarafından tecavüze uğratıldığı yönündeki iddia büyük ses getirdi. ATV’deki programda ortaya atılan bu iddia ile birlikte Elnare Kızmaz’ın nerede olduğu araştırılıyor. Zihinsel engelli kadına bir süredir ulaşılamamakta.

Şok İddialar Ortaya Atıldı

Olayla ilgili konuşan bir kişi, “Ablamın akıl sağlığı yerinde değil eşi de bundan faydalanıyordu galiba. Ablamı köyde kullananlar oldu diye haberler geliyordu. Başına gelen olaylardan sonra ablam ona dokunulduğunda deliriyordu. Kadını o hale getirdiler.” dedi. Elnare Kızmaz’ın başına gelenler ise şok etkisi yarattı.

Müge Anlı Peşini Bırakmadı

Müge Anlı ise olayın peşini bırakmayacağını belli etti. Sosyal medyada gündem olan bu olay neticesinde çeşitli detaylar da ortaya çıktı. Son zamanlara damgasını vuran ve insanları çok üzen bu gelişmenin hemen ardından, sosyal medya kazan gibi kaynıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir