Migros Ayçiçek Yağı Fiyatları Güncel Bilgisi Yayınlandı..

0

Migros ayçiçek yağı fiyatlarındaki fırsatları ile adından söz ettiriyor. Bu bilgilerle birlikte bizleri neler beklemekte? Güncel olarak merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Öte yandan Migros’taki fırsatlar ve dahası da ortaya çıkacak. Ayçiçek yağı satın almak isteyenler için 1,2,4 ve 5 litrelik sıvıyağ fiyatları gözler önüne serildi. Bu konuda neler biliyoruz? Güncel detayları sizler için paylaşacağız. İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Migros Ayçiçek Yağı İndirimde!

Migros’ta ayçiçek yağına büyük indirim yapıldı. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü indirimler kısa süre içerisinde sona erebilir. Bu noktada bilinmeyenleri de açıklayacağız. Aşağıda yer alan güncel fiyat listesi üzerinden sizler de işlem sağlayabilirsiniz. Öte yandan güncel fiyatlar hakkında neler biliyoruz? İşte detayları sizlerle paylaşacağız:

1 Litre Kırlangıç Ayçiçek Yağı: 39,90 TL

2 Litre Kırlangıç Ayçiçek Yağı: 77,90 TL

2 Litre Yudum Ayçiçek Yağı: 79,90 TL

2 Litre Migros Ayçiçek Yağı: 59,90 TL

4 Litre Komili Ayçiçek Yağı: 126,90 TL

4 Litre Kırlangıç Ayçiçek Yağı: 144,90 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir