Masterchef Finalisti Belli Oldu! Kıvanç, Metin ve Ayaz Arasındaki Mücadele Sona Erdi! Kazanan Belli Oldu!

0

Masterchef’te ilk finalist kim oldu merak konusu oldu. Kıvanç, Metin ve Ayaz arasındaki kıyasıya mücadele yine izleyenleri ekrana kilitledi. Üç aşamalı yarışma yoğun bir şekilde inceleniyor. Peki ilk MasterChef finalisti kim oldu, gecenin galibi hangi yarışmacı oldu? İşte 8 Ocak MasterChef için merak edilen bilgiler…

İlk finalist bu akşam MasterChef’te açıklandı. Rekor programının başlamasıyla birlikte ilk finalist kim oldu araştırmaları hız kazandı. Kıvanç, Metin ve Ayaz finalist olmak için çok çalıştı. Peki MasterChef Türkiye 2022 ilk finalisti kim oldu, ipi ilk kim çekti? İşte MasterChef hakkında merak edilenler..

İLK FİNALİST KİM OLDU?

Kıvanç, Metin ve Ayaz birinci olmak için tüm hünerlerini gösterdiler. Büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef sona erdi. MasterChef 2022’nin ilk finalisti bu akşam açıklandı. Zorlu rekabeti kimin kazandığı gecenin sonunda belli oldu. Kıvanç 71, Metin 69 ve Ayaz 65 sayı kaydetti. En yüksek puanı alan Kıvanç, MasterChef Türkiye 2022’nin ilk finalisti oldu. Metin ve Ayaz yarın yeniden yarışacak.

21 ARKADAŞIMI GERİDE BIRAKIP ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM!

71 puanla gecenin en yüksek skorunu elde eden Kıvanç, MasterChef ilk finalisti oldu. MasterChef Kıvanç, stüdyoda uzun süre alkışlandı. Kıvanç, Metin’den iki puan fazla alarak finalist olmaya hak kazandı ve verdiği röportajda şunları söyledi: “Yirmi arkadaşımı bırakıp finalist oldum. Şimdi bir şampiyon olmak ve yirmi bir arkadaşımı başlangıç ​​çizgisinde bırakmak istiyorum.”

ARTIK ŞEFLER TABAĞI ANLATAMAZ!

MasterChef’e bir tur daha girildi. Son yarı finalist dün gece açıklandı. Bu akşam Kıvanç, Metin ve Ayaz ilk finalistler için mücadele edecek. Katılımcılar kendilerine verilen kaydı artık yapmayacaklardır. Kendi tasarladıkları tabakları şeflerin beğenisine sunuyorlar.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir