Mahkum Dizisinin Yerine Gelecek Olan Dizi Belli Oldu! Mahkum Dizisinin Yerini Tutabilecek mi?

0

Mahkum dizisi için final kararı verilmişti. Bu gelişmeden sonra pek çok kişinin yakından takip edeceği olaylar yaşanacak. Öyle ki dizideki son durum nedir? Sevilen yapıma ilişkin bilinmeyenler ve dahası ortaya çıkacak. Son zamanlarda Mahkum’a dair bazı iddialarda bulunuluyordu. Dizinin iki bölüm sonra final yapacağı doğrulandı. 31. bölümde ekranlara veda edeceği öğrenildi. Mahkum bittikten sonra farklı bir dizi yayın hayatına başlayacak.

Darmaduman Dizisi Başlıyor!

Darmaduman dizisi için genel hazırlıklar tamamlandı ve dizinin en kısa sürede ekrana geleceği vurgulanıyor. Bununla ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Peki ya bizleri başka neler beklemekte? Sevilen dizide hangi oyuncular mevcut merak ediliyor. Güncel olarak bilinmeyenler ve dahası yanıt bulacak.

Darmaduman Oyuncuları

Hafsanur Sancaktutan (Derin)

– Mert Yazıcıoğlu (Kerem)

– Aslıhan Malbora (Ece)

– Aytaç Şaşmaz (Evren)

– Necip Memili (Harun)

– Nur Fettahoğlu (Beliz)

– Metin Coşkun

– Meral Çetinkaya

– Aslı Orcan

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir