Kızılcık Şerbeti Dizisinde Oyuncu Değişikliği! İşte Başrol Oyuncusunun Yerine Gelen Yeni İsim..

0

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Şok Oyuncu Değişikliği!

Cuma akşamlarının izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizisi Kızılcık Şerbeti, 53. bölüm öncesinde şaşırtıcı bir gelişmeyle gündeme geldi. Başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen’in sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmesiyle, seyircilerin merakla beklediği yeni bir oyuncu değişikliği yaşandı.

Settar Tanrıöğen’in Sağlık Sorunları ve Ayrılışı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterini başarıyla canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Tedavi süreci devam ederken, oyuncunun diziye geri dönüşü mümkün olmadığı için Abdullah karakteri için yeni bir oyuncu seçimi yapıldı.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın Karakteri Devralması

Dizinin yapımcıları ve yönetimi, Abdullah karakterini devralmak üzere deneyimli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ı seçti. Taylan, dizinin bu hafta yayınlanacak 53. bölümünden itibaren Abdullah karakterine hayat verecek.

Show TV’den Resmi Açıklama

Oyuncu değişikliği hakkında Show TV’den yapılan basın açıklamasında, Settar Tanrıöğen’e geçmiş olsun dilekleri ile birlikte, Ahmet Mümtaz Taylan’a yeni rolü için başarılar dileyerek şu ifadeler yer aldı:

“Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in sağlık sorunları nedeniyle tedavisi hastanede devam etmektedir. Bu nedenle, Abdullah karakterini deneyimli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır.”

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümlerinde seyirciyi nelerin beklediği merakla beklenirken, oyuncu değişikliğiyle dizinin izleyici kitlesi üzerindeki etkisi yakından takip edilecek.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir