Kerem Bürsin Dizi Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor! Kerem Bürsin'in Dizideki Partneri Belli Oldu!

0

Kerem Bürsin, yakında Lemi dizisiyle ekranlardaki yerini alacak. Dijial içerik platformunda yayınlanacak diziye ilişkin çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öyle ki güncel olarak neler biliyoruz ?Öyle bir dizi ortaya çıkıyor ki herkes şok olacak. Dolayısıyla merak edilenlere tek tek yanıt vereceğiz. Bilinmeyenler ise bu noktada yanıt bulabilir. Kerem Bürsin’in yeni dizisi hakkında önemli bilgiler iletildi.

Partneri Açıklandı

Oyuncunun Lemi dizisindeki ufak partneri belli oldu. Kendisine eşlik edecek ismin Ebrar Demirbilek olduğu açıklandı. 2013 doğumlu oyuncu, dikkatleri üzerine çekti. Bu gelişme esasında çocuk oyuncunun dizide başrol oynayacak olması büyük ses getirecek. Kendi kariyeri açısından da önemli bir fırsat olabilir. Öte yandan Kerem Bürsin’in geçtiğimiz günlerde dizi ve projeler üzerine yaptığı açıklama da gözden kaçmadı. Oyuncudan şok açıklamalar geldi.

Çok Çalıştığını Söyledi

Kerem Bürsin, yaptığı açıklamada çok çalıştığını ifade etti ve “Sadece iş var hayatımda. Çok çalışıyorum. Yakın zamanda sürprizleri patlatacağız. Güzel bir şey olacak ama sürpriz” ifadelerine yer verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir