Kasaba Doktoru'nda Yolun Sonu Gözüktü! Dizinin Finaline Son Bir Gün Kaldı!

0

Kasaba Doktoru, yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Şimdi ise dizinin yayın hayatına veda etmek için sayılı zamanı kaldığı belirtiliyor. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri aktaracağız. TRT 1 dizisinde bizleri başka neler bekliyor?

Kasaba Doktoru Ne Zaman Bitecek?

Dizinin 18 Ocak 2023 tarihinde 32. bölümü yayınlanacak ve dizi ekranlara veda edecek. Bu veda ile birlikte bir daha ekranlarda göremeyeceğiz. Ancak onun yanı sıra sevilen yapımda çok daha farklı gelişmeler bizleri bekliyor olacak. Finalde hiç belirtilmeye konular gün yüzüne çıkacak.

Son Bölümde Yaşananlar

“Leyla yıllar önce olduğu gibi bir mesaj atarak ortadan kaybolur. Uluçınarlılar Leyla’nın yaşadıklarından dolayı kafasını dinlemeye gittiğini düşünmektedir fakat Ömer’in içi hiç rahat değildir ve Leyla’nın izini sürmeye karar verir. Yalçın ise Hakan’ın peşindedir. Neslihan, yakında görülecek miras davasına odaklanır. Leyla, Kerem’in elinden kurtulmanın yollarını arar fakat başarılı olamaz. Ömer, Kerem’in geçmişiyle ilgili bilgilere ulaştığında şüphesinde haklı olduğunu anlar. Bu sırada Hakan gireceği zorlu ve deneysel ameliyattan önce bir tedavi görmeye başlar. Mine ona destek olmaktadır. İkisi de Yalçın’ın Hakan’ın elinin durumunu öğrendiğinden habersizdir. Gümüşok Grubu’ndan hastanenin şartlarını gözlemlemek için gelen bir müfettiş Hakan’ın zor bir duruma girmesine sebep olur. Hakan, Yalçın ile girdiği ameliyatta elinin durumunu saklayabilecek midir? Ömer, Leyla’yı Kerem’in elinden kurtarabilecek midir?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir