Kanal D Veda Dizisi Başlıyor! Veda Dizisi Oyuncuları ve Konusu!

0

Kanal D’nin yakın zamanda yayın hayatına başlaması beklenen Veda dizisiyle ilgili güncel bilgiler aktarıldı. Son zamanlara damgasını vuran dizilerden biri olarak gösteriliyor. Oyuncu kadrosunu sizlere iletiyoruz. Üstelik dizinin konusunu duyanlar da çok beğendi. İşte detaylar…

Dizide Kimler Oynuyor?

 Veda dizisinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar oynayacak. Kaliteli oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çektiklerini söyleyelim. Üstelik oyucu kadrosunun yanı sıra dizinin konusunda da güzel bir gelişme yaşandı. Dizide karakterlerin isimleri de belli oldu.

Veda Dizisi Konusu Nedir?

Veda dizisinin hikayesi belli oldu:

“Yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya’nın ayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde kesişir. Ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir