Kaliteli Viking Sürmene Bıçakları

0

Türkiye’de pek çok insanın mutfak tercihleri arasında olan viking set, keskin ağzıyla hem etleri, hem meyve – sebzeleri zarar vermeksizin, hızlıca kesmenize imkân tanıyor. Seneler boyu aynı kalitede kullanabileceğiniz viking bıçak seti, evlerinizde ve profesyonel kullanımlarınızda gerek duyduğunuz her ihtiyacı sunuyor. Viking bıçak nerenin malı diye merak ediyorsanız Türk mal olan ürün, Osmanlı döneminden bu yana bıçakçılıkta bir merkez olan Yatağan’da imâl ediliyor. Bu işte usta kişiler tarafından elle üretilen viking bıçak,  iyi şekilde sulamadan geçiriliyor.

Viking bıçak satış kendi sitesi üzerinden yapılmakta olup, vikingbicak.com adresini ziyaret etmek, hem ürünleri kendi gözünüzle görmeniz, hem de sipariş vermeniz için yeterli oluyor. Eğer 1 takım viking 3’lü bıçak seti almayı tercih ederseniz, size 3 adet bıçak geliyor; kesme, sıyırma ve yüzme bıçakları. Bunlara ek olarak masat hediye olan seçenek, ücretsiz kargo ile kullanıcıların adresine kadar getiriliyor.

Eğer tek takımın yetmeyeceğini düşünüyorsanız, %30 avantajlı şekilde 2 takım viking 3’lü bıçak seti tercihleriniz arasında bulunuyor. Burada da kesme, sıyırma ve yüzme bıçakları olmakla beraber, her birinden iki adet mevcut. Ayrıca ek seçenekleriniz arasında 1 adet bıçak çantası, 1 adet masat ve 1 adet 6’lı meyve bıçağı seti de bulunuyor. Viking mutfak bıçak set şeklinde olan bu paketler hem et kesimlerinde, hem de meyve – sebze kesimlerinde yardımcı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir