İçerisinde yer alan bitkisel reçine, himalaya tuzu özü, doğal gliserin ve iyonize su sayesinde lekelerin etkili bir şekilde giderilmesini mümkün kılan Magicbor, çoklu bir temizlik ürünüdür. Her alandaki lekelerin kısa sürede giderilmesini sağlayan ürün, lekeler üzerinde birçok ürünün ayrı ayrı vereceği etkiyi tek başına ve uygun fiyatlar dahilinde vermektedir. Magicbor kullananlar sayısında yaşanan artış, ürünün her bir alanda başarılı sonuçlar vermesi ile yakından alakalıdır.

Tamamen bitkisel bir içeriğe sahip olan temizlik ürünü her an ve her yüzeyde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle giysi, mobilya, halı, mermer, derz, tezgâh vb. alanlardaki çıkmayan inatçı lekelerin kısa sürede giderilmesini olanaklı hale getiren Magicbor leke çıkarıcı, lekelerin üzerine püskürtülmesi sonucu görevini anında yapmakta ve lekeyi yüzeyden yok etmektedir. Magicbor temizlik prensibi sayesinde yüzey gerilimini düşürerek yüzeyde lekelerin kalmamasını sağlar.

Sahip olduğu özellikler sayesinde birçok kişi tarafından kullanılan ürünün fiyatı oldukça uygundur. Magicbor fiyatı konusunda kullanıcıların herhangi bir sorun yaşamadığı bilinmektedir. Mobilya, giysi ve her yüzeyde kullanılan ürün aynı zamanda çamaşır makinelerinin deterjan bölümüne de eklenebilir. Sizler de evleriniz ve araç içlerinizde kısa sürede etkili temizliğe ulaşmak ve bu sayede zaman, su ve maliyetten tasarruf etmek istiyorsanız eğer Magicbor’u satın alabilir ve ürünün sprey formundan yararlanarak istenmeyen lekeleri kısa sürede çıkarabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir