iQOO Z3 Pro Modeli, Qualcomm Snapdragon 780G İşlemcisiyle Gelecek

Vivo, yakın zamanda iQOO Z3 isimli akıllı telefon modelini tanıttı. Bu model, 120Hz yenileme hızına sahip bir ekran ve Snapdragon 768G işlemcisi ile karşımıza çıktı. Şimdi ise yeni bir sızıntı yaklaşan iQOO Z3 Pro modelinin teknik özellikleri hakkında detaylar paylaştı. Buna göre yaklaşan iQOO Z3 Pro modeli, 144Hz LCD ekranın yanı sıra Qualcomm’un Snapdragon 780G yonga seti ile gelecek.

Söz konusu sızıntı, Weibo üzerinde paylaşıldı. Bu sızıntıya göre Vivo, iQOO Z3’ün daha gelişmiş özelliklere sahip olan “Pro” varyantı üzerinde çalışıyor. 25 Mart’ta piyasaya sürülen iQOO Z3 modeli, orta sınıf özelliklere sahipti. Aynı zamanda uygun bir fiyat etiketi ile birlikte geliyordu. Yeni model ise bunun da üzerine çıkarak premium orta sınıf bir akıllı telefon olarak sunulacaktır.

Qualcomm, Snapdragon 780G isimli mobil yonga setini yakın zamanda duyurdu. Ayrıca Xiaomi, bu işlemciyi kullanan ilk akıllı telefon olarak Mi 11 Lite 5G modelini tanıttı. Buna ek olarak Vivo’nun piyasaya süreceği iQOO Z3 Pro modeli de bu işlemci ile gelen ilk modellerden biri olarak anılacaktır.

Şimdilik Z3 Pro hakkında çok az detaya sahibiz. Ancak ilerleyen günlerde söz konusu modeller ilgili yeni sızıntılar yapılmasını bekliyoruz. Dolayısıyla cihaz her geçen gün daha da detaylanmaya devam edecektir. Bununla birlikte yeni bilgiler geldikçe Teknobuk.com üzerinden sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın.

“iQOO Z3 Pro Modeli, Qualcomm Snapdragon 780G İşlemcisiyle Gelecek” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir