Infinix Note 10 Pro Modelinin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Infinix, Note 10 Pro isimli yeni akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin yaklaşan cihazı, kısa süre önce FCC ve Geekbench listelerinde göründü. Şimdi ise yayınlanan yeni bir rapor ile birlikte Infinix Note 10 Pro modelinin satış kutusu ortaya çıktı. Bununla birlikte bu kutu üzerinde cihazın sahip olduğu bazı teknik özellikler yer alıyor.

Söz konusu model, Hindistan’da üretilecektir. Ayrıca akıllı telefon model numarası X695 olarak belirtilmektedir. Bununla birlikte akıllı telefon delikli bir ekran tasarımına sahip olacak. Ortaya çıkan görüntülere göre bu ekran 90Hz yenileme hızını destekleyecek. Aynı zamanda bu ekranın boyutu 6,9 olacaktır.

Infinix firması, büyük ekranlı akıllı telefon modelleri konusunda çok da yeni sayılmaz. Şirketin daha önceden piyasaya sürdüğü Note 8 ve Note 8i modelleri de buna yakın bir ekran boyutuna sahipti. Ancak yeni modelin ekranı daha büyük olsa da diğer modellere kıyasla daha küçük bir bataryaya sahip olacak. Bu doğrultuda akıllı telefonun 5.000mAh kapasiteli bir batarya ile karşımıza çıkacağı belirtilmektedir.

Geekbench listesinde göre Infinix Note 10 Pro modeli, MediaTek Helio G95 işlemcisine sahip olacak. Kamera konusunda ise ortaya çıkan görseller göz önünde bulundurulduğu zaman 64MP birincil arka kameraya sahip olacağını söyleyebiliriz. Ön bölümde ise 16MP bir özçekim kamerası yer alacaktır. Ayrıca arkadaki kamera kurulumu “Süper Gece Modu” da dahil olmak üzere çeşitli çekim modlarını destekleyecektir.

Infinix’in yaklaşan modeli, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile karşımıza çıkacak. Akıllı telefonda Android 11 tabanlı XOS 7.6 arayüzü yer alacak. Bununla birlikte akıllı telefonun 33W hızlı şarj desteğine sahip olacağı söylenmektedir. Ayrıca akıllı telefon, çift bantlı Wi-Fi (5GHz), Bluetooth ve GNSS teknolojilerine de sahip olacak.

“Infinix Note 10 Pro Modelinin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir