Infinix Note 10 Pro Modeli, 13 Mayıs’ta Piyasaya Sürülecek

Infinix firması, Infinix Note 10 Pro modeli için tanıtım tarihini duyurdu. Bununla birlikte bu duyuruya göre söz konusu akıllı telefon modeli 13 Mayıs’ta Pakistan’da piyasaya sürülecek. Aynı zamanda son raporlarla birlikte yaklaşan akıllı telefonun render görüntüleri ve teknik detayları da ortaya çıktı.

Infinix’in Pakistan’a özel olarak hazırlanan internet sitesinde bazı detaylar şimdiden yerini almış durumdadır. Buna göre akıllı telefon iki farklı renk seçeneği ile birlikte satışa çıkacaktır. Ayrıca akıllı telefonun arka bölümüne dikdörtgen şeklindeki modül içerisinde birden fazla kamera sensörü göreceğiz.

Akıllı telefonun sağ kenarında fiziksel parmak izi okuyucusu bulunmaktadır. Bununla birlikte siyah renkli varyant, iki tonlu bir tasarıma sahiptir. Mavi renkli varyant ise gradyan renk düzeni ile karşımıza çıkıyor olacak. Akıllı telefon 13 Mayıs tarihinde tanıtılacak. Bunun ardından 16 Mayıs’ta ön siparişe açılacak ve 18 Mayıs’ta normal satışlar başlayacak.

Infinix Note 10 Pro, 6,9 inç boyutunda büyük bir ekrana sahip olacak. Bununla birlikte IPS panel olarak gelecek bu ekranın kamera delikli bir yapıda olması beklenmektedir. Aynı zamanda söz konusu ekranın 90Hz yenileme hızını destekleyeceğini tahmin ediyoruz. Yaklaşan akıllı telefonda 5.000mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya yer alacaktır.

Bunlara ek olarak akıllı telefon MediaTek’in Helio G95 yonga setinden güç alacak. 8GB RAM ile birlikte gelecek olan cihazda 64MP arka ana kamera ve 16MP özçekim kamerası göreceğiz. Bununla birlikte söylentilere göre akıllı telefon yaklaşık $200 gibi bir fiyatla satışa sunulacaktır.

“Infinix Note 10 Pro Modeli, 13 Mayıs’ta Piyasaya Sürülecek” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir