İftarlık Gazoz'un Adem'i Berat Efe Parlar'ın Acı Günü! Genç Oyuncu Annesini Kaybetti!

0

İftarlık Gazoz’daki rolüyle büyük beğeni toplayan çocuk oyuncu Berat Efe Parlar’ın acı günü. Oyuncu Berat Efe Parlar’ın annesi Dilek Parlar hayatını kaybetti. Genç oyuncu acı haberi “Sevgili annemi kaybettik” diyerek duyurdu.

‘İftarlık Gazoz’ filminde canlandırdığı ‘Adem’ rolüyle dikkatleri üzerine çeken Berat Efe Parlar annesini kaybetti. Çocukluğunda dizi ve filmlerle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Berat Efe Parlar, annesinin ölümüyle yıkıldı.

“Canım annemi kaybettik”

Cumartesi günü Maslak Tim Show Center’da “Tozkoparan İskender” müzikali ile sahne alan Berat Efe Parlar, ertesi gün annesini kaybetmenin acısı içindeydi. Parlar, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

“Canım annemi kaybettik… Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.”

Dilek Parlar, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.

“ANNEMDEN SONRA BABAM DA HASTA OLDU”

Berat Efe Parlar, annesinin hasta olduğunu film setinde öğrendiğini söyledi:

“İftarlık Gazoz filminin çekildiği dönemde annemin hastalığı başladı, düşündüm. Babam annemle İstanbul’a gelmek zorunda kaldı, oyunculuk koçumla orada kaldım. Biraz annemi düşündüm, düşündüm. ben ağladım o zamanlar biraz… Babam şeker hastası. Annemden sonra babam da hastalandı. Nöbet geçiriyor. Tek çocuğum, kardeşim yok.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir