Honor Play 20 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Honor, giriş seviyesi özelliklere sahip olan yeni nesli akıllı telefon modelini duyurdu. Honor Play 20 ismiyle piyasaya sürülen akıllı telefon Unisoc T610 isimli yonga setinden güç alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonda ikili arka kamera kurulumu bulunmaktadır. Aynı zamanda söz konusu modelde 5.000mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya yer alıyor.

Honor Play 20 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Honor Play 20 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Honor’un yeni akıllı telefon modeli su damlası çentiğine sahip bir ekran tasarımı ile birlikte geliyor. Bununla birlikte bu ekranın üst ve yan çerçeveleri ince bir yapıda karşımıza çıkıyor. Ancak ekranın alt çerçevesi diğerlerine kıyasla bir hayli kalın görünüme sahiptir. Buna ek olarak arka bölüme baktığımız zaman sol üst köşede yer alan kare şeklindeki kamera modülü dikkatimizi çekiyor. Bu modül içerisinde ikili kamera kurulumu ve LED flaş yer almaktadır.

Bununla birlikte akıllı telefonda herhangi bir fiziksel parmak izi okuyucu bulunmuyor. Bağlantı noktası olarak USB Type-C portuna sahip olan akıllı telefonda aynı zamanda 3,5mm kulaklık girişi de mevcuttur. Buna ek olarak Honor, yeni giriş seviyesi akıllı telefon modelini siyah, beyaz, mavi ve pembe olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile satışa sunulmaktadır.

Ekran Özellikleri

Honor Play 20 modeli, 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde ve 6,52 inç boyutunda bir IPS LCD ekran ile birlikte geliyor. Bununla birlikte akıllı telefonun ekran/gövde oranı yüzde 82,6 olarak belirtilmektedir. Aynı zamanda bu cihazdaki ekranın en/boy oranı 20:9 şeklinde sunulmaktadır.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun su damlası çentiğine sahip bir ekran tasarımına sahip olduğunu belirtmiştik. Bununla birlikte akıllı telefonda 5MP geniş açılı özçekim kamerası sunuluyor. Bu ön kamera ile birlikte aynı zamanda farklı çekim modlarında fotoğraflar ve videolar kaydedebiliyorsunuz.

Arka bölümde ise kare şeklindeki kamera modülü içerisinde ikili kamera kurulumu ve LED flaş yer alıyor. Bununla birlikte bu ikili kurulum 13MP geniş açılı ana kamera ve 2MP derinlik algılayıcı sensör olarak sunulmaktadır. Ayrıca HDR desteğine sahip olan ana kamerayla birlikte 1080p 30FPS videolar çekebiliyorsunuz.

Batarya Özellikleri

Honor Play 20 modelinde 5.000mAh kapasiteli büyük bir batarya yer alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonu alt kısımda yer alan USB Type-C portu üzerinden şarj edebilirsiniz. Ayrıca akıllı telefonda standart olarak 10W şarj desteğinin olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon Unisoc T610 yonga setinden güç almaktadır. Bununla birlikte cihazda 4GB, 6GB ve 8GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneği sunuluyor. Depolama konusunda ise 128GB dahili depolama alanı bulunmaktadır. Ayrıca MicroSD kart desteği sayesinde bu dahili alanı genişletebiliyorsunuz. Aynı zamanda akıllı telefon Android 10 tabanlı Magic UI 4.0 arayüzü ile kutusundan çıkmaktadır. Cihazda Google Play Servisleri ise bulunmuyor.

İşte Honor Play 20 Özellikleri:

  • Ekran: 6,52 inç, 720 x 1600p, IPS LCD
  • İşlemci: Unisoc T610
  • RAM: 4GB / 6GB / 8GB
  • Depolama: 128GB
  • Ön Kamera: 5MP
  • Arka Kamera: 13MP geniş açılı, 2MP derinlik sensörü
  • Batarya: 5.000mAh, 10W şarj
  • Boyutlar: 164 x 75,8 x 8,9 mm
  • Ağırlık: 198 gram
  • İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı Magic UI 4.0
  • Renkler: Siyah, Beyaz, Mavi, Pembe

İşte Honor Play 20 Fiyatı:

  • 4GB RAM + 128GB dahili depolama: $138

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir