Hayat Bugün Dizisi Tanıtımı Çok Sevildi! Hayat Bugün Dizisi Konusu..

0

Show TV dizisi Hayat Bugün ile ilgili çeşitli sorular soruluyor. Diziye dair tanıtım videosu yayınlandı. Öte yandan fragmanda dikkat çeken detaylar paylaşıldı. Bu noktada bizleri neler bekliyor yanıt bulacak. Son zamanlarda dizi hakkında çok fazla ifadeye yer veriliyor. Detaylarıyla birlikte merak edilenleri aktaracağız.

Yeni Bölüm Yakında Başlıyor!

Show TV’de ekrana gelecek olan Hayat Bugün dizisinin yeni bölümü yakında ekranlarda olacak. Öte yandan diziye ilişkin çeşitli ifadelere yer verildi. Bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız. Dizinin New Amsterdam dizisinden uyarlama olduğunu belirtelim. Ekranlarda uzun zamandır doktor ve hastane temalı dizi görmüyorduk. Dolayısıyla bu tarz dizileri severek takip edenler, sevilen yapım hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyecek.

Hayat Bugün Oyuncuları

Ulaş Tuna Astepe (Başhekim Doç. Dr. Barış Güvener)

Hazar Ergüçlü (Doç. Dr. Suzan Mayer)

Tansel Öngel (Doç Dr. Aras Erdem)

Hande Doğandemir (Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu)

Mert Denizmen (Prof. Dr. Andaç Sağlam)

Şerif Erol (Prof. Dr. …

Ayşe Lebriz Berkem (Başhekim Sekreteri Ebru Soykan)

Olcay Yusufoğlu (Gizem Altay Güvener)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir