Hande ve Gamze Erçel Kardeşlerin Açıklaması Büyük Dikkat Çekti!

0

Gamze Erçel’in kızı olan Aylin Mavi’nin yaşadığı sağlık sorunu sosyal medyada gündem olmuştu. Öte yandan Erçel ailesi bu konuda açıklama yapmak istemese de yaşadıkları sorun bir şekilde magazin sayfalarına dahi konu oldu. Şimdi ise nasıl bir gelişme yaşandığı merak edildi. Hande Erçel ve Gamze Erçel kardeşlerin açıklamaları çok konuşulacağa benziyor.

Gamze Erçel Paylaşım Yapmıştı

Gamze Erçel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz… İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz… Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten…” ifadesine yer vermişti.

Hande Erçel Konuşmak İstemedi

Öte yandan Hande Erçel’in de sessiz kalmak istediği ve bu nedenle muhabirlerin sorularını “Her şey güzel gidiyor, inşallah daha da güzel gidecek. O yüzden teşekkür ederim. Doğru zaman değil, inan başka zaman söz” açıklaması ile yanıtladığı görüldü. Peki ya bizleri güncel olarak neler bekliyor? İşte güncel detaylar haberimizde…

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir