Hande Soral Ekranlara Geri Dönecek! Başarılı Oyuncu Hangi Dizide Oynayacak!

0

Mayıs ayında annelik heyecanı yaşayan Hande Soral, ekranlara dönüş kararı aldı. Ünlü isim, hangi dizi ile anlaşma sağladı merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bir yapımda oynayacak. Bozdağ Film’in yeni projesi için el sıkışıldı. Kendisinin hayat vereceği karakter dahi belli oldu diyebiliriz. Dolayısıyla güncel gelişmeler ışığında bizleri nelerin beklediğini duyuruyoruz.

Oyuncunun Dizisi Açıklandı!

Hande Soral’ın hangi dizide oynayacağı belirlendi. Ünlü isim Ateşin Kuşları dizisinde başrollerden biri olacak. Kendisinin hangi karakteri canlandıracağı da sorulmaktaydı. Öte yandan diziye dair verilen bilgilerin yanında oyuncu hakkında da bazı sözler sarf edildi.

Tuna Karakterini Canlandıracak

Hande Soral’ın Tuna karakteri ile karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Bu karakteri canlandırırken kendisiyle ilgili çok daha önemli bilgiler yakında açıklanacak. Şimdilik dizi hakkında tam olarak bilgi sahibi değiliz. Ancak ünlü ismi ekranlarda göreceğimizi söyleyelim. Yakın zaman sonra yapımcı şirketten de açıklama gelecektir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir