Hande Erçel'in Yeni Dizisi Belli Oldu! Fox TV'de Burak Deniz'le Başrol Oynayacak!

0

Hande Erçel, önemli bir haberi takipçilerine verdi. Bir süredir dizilerde göremediğimiz ünlü oyuncunun yeni dizisi belli oldu. Peki ya hangi dizide başrol oynayacak? İşte güzel oyuncudan gelen haber ve detaylar paylaşıldı.

Hande Erçel’in Dizisi Duyuruldu!

Hande Erçel’in yeni dizisi İçimizdeki Yıldızlar olarak açıklandı. Dolayısıyla bu dizide başrol oynaması bekleniyor. Öyle ki ünlü ismi dizide görebileceğiz. Fox TV’de yayınlanacak yapıma dair güncel gelişmeleri aktaracağız.

Burak Deniz’le Başrol Oynayacak!

Oyuncunun Fox TV’deki dizide başrol oynaması bekleniyor. Ünlü isimle ilgili güncel bilgileri aktarmaya devam edeceğiz. Henüz net bir anlaşma sağlanmadı. Ancak oyuncunun dizide oynamayı kabul etmesi halinde duyuru yapılması bekleniyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir