Güzel Günler Dizisi Sosyal Medyada Sevildi! Ama Reytingler Çok Kötü!

0

Güzel Günler dizisiyle ilgili güncel gelişmeler dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylara ithafen bizleri neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran dizide hiç beklenmedik olaylar yaşanacak. Show TV dizisini yakından izliyorsanız sizler de şok olacaksınız.

Güzel Günler Çok Konuşuldu!

Dizinin 4. bölüm fragmanı büyük ses getirdi. Sosyal medyada izlenme sayısını iyice artırmışa benziyor. Dolayısıyla dizideki bu durum bir noktada hayret vericiydi. Sevilen yapıma ilişkin bizleri başka nelerin beklediğini de sizler ile paylaşacağız. Güncel detaylar burada yanıt bulacak.

Güzel Günler’de Neler Oluyor?

Dizinin son bölümünde yaşananlar derlendi:

“Güzel Günler’in 3. Bölümünde; Selma’nın gelişiyle zor durumda kalan Mihran, nişanlısı Alya’ya gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. İstanbul’da umduğunu bulamayan Selma, kardeşiyle ayakta kalabilmenin yollarını arar. Bu sırada arkadaş olduğu Altan’ın başının derde girmesiyle İstanbul’un karanlık yüzüyle tanışır. Evin ortanca kızı Füsun da iki arkadaşa yardım edip, Leylim’i saklamaya çalışırken evin içinde komik bir köşe kapmaca yaşanacaktır. Kıymet bir yandan çocukların peşinde koşarken, bir yandan da Hakim’le yarışabilmek için kendini internette, hiç olmadık bir maceranın içinde bulur.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir