Gül Masalı Dizisinin Final Yapacağı Haberi Kısa Sürede Yayıldı!

0

ATV dizisi Gül Masalı’ının final yapacağına yönelik haber kısa süre içerisinde herkese yayıldı. İzleyiciler böyle bir gelişme beklemiyordu. Dolayısıyla herkes duyunca ilk etapta çok şaşırdı. Peki ya ATV’nin sevilen dizisi neden ekranlara veda edecek? Güncel gelişmeler eşliğinde sizlere bilgi vereceğiz. Bu noktada büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Henüz hiçbir şekilde detaylandırma yapılmadı fakat merak edilenleri aktaracağız.

Dizi Neden Final Yapıyor?

Gül Masalı dizisi reytinglere yenildi. Bu nedenle dizinin yayın hayatına veda edecek olması normal karşılanıyor. Dizide oynayan Gülper Özdemir (Gonca Aydın), Erdem Kaynarca (Toprak Atabey), Sarp Can Köroğlu (Arda Seçkin), Zehra Yılmaz (Ece Kardaş), Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun büyük performans sergilediğini belirtelim.

Final Tarihi Belli Oldu mu?

Gül Masalı dizisinin final tarihi belli oldu mu merak ediliyor. Dizinin 16 Ekim tarihinde 17. bölüm ile final yapacağı öğrenildi. Bu gelişmenin hemen ardından çeşitli detaylar da paylaşılacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir