Gönül Dağı Dizisinde Yeni Aşk Başlıyor! Taner'in Nutku Tutulacak!

0

Gönül Dağı dizisindeki güncel gelişmelere baktığımızda bazı detaylar ortaya çıkıyor. Taner, Dilek’in ölümüyle birlikte zor zamanlardan geçmekte. Ancak bir türlü aradığı aşkı bulamıyor. Son zamanlarda arasının iyi olduğu birisi var. Bu durum izleyicileri de yakından ilgiendirmekte. Gönül Dağı dizisinde bizleri neler bekliyor? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Diziye ilişkin merak edilenleri yanıtlıyoruz.

Selma Öğretmen’e Aşık Olabilir!

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Hazal Çağlar ve Eser Eyüboğlu’nun oynadığı diziye Taner’in Selma Öğretmen ile yakınlaşması bekleniyor. Selma Öğretmen’e aşık olması durumunda yen bir hikaye başlayacak.

Gönül Dağı 82. Bölümünde Neler Yaşandı?

“Annesinin hastalığını öğrenen Taner, bir karar vermek zorundadır. Taner’i bekleyen zor karar nedir? Asuman ve Ramazan arasında gerilim devam ederken, Ramazan bir işte çalışmaya başlar. Ramazan’ın yeni işi ne olacaktır? Erkan mektup olayı yüzünden soruşturma geçirecektir. Disiplin soruşturması günü yaklaşırken Erkan, karamsarlığa düşer. Selma Öğretmen, Erkan’ın masumluğunu ispatlayabilecek midir? Muammer ve Hüseyin altınların kendilerinde olduğunun anlaşılacak olmasından korkarlar. Ne yapacaklarını düşünürken akıllarına kasabalılara bir oyun oynamak düşer. İkilinin planı nedir?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir